Om Elysée

Vilka är vi?

Elysée är idag Malmö enda fonduerestaurang. Detta kompletterar vi med ett brett utbud av både klassiska & moderna rätter från det skandinaviska köket.

Vi har sedan 1970-talet varit ett självklart val för både företag och privatpersoner att samlas och socialisera över en måltid och avnjuta en fantastisk och avkopplande miljö. Vår tanke är att du som gäst alltid ska lämna oss mätt och belåten. Till alla våra varmrätter ingår därför alltid vår fantastiska salladsbuffé samt nygräddade vitlöksbröd. Inte sällan kommer många gäster till oss som ska fira födelsedag, bröllop, student eller något annat som ska firas ordentligt!

Historia

Elysée hade från början för avsikt att bli Malmös första pizzeria med namnet Bon Appétit. Då vår tidigare ägare vid en utlandsvistelse fick smaka på fonduéeändrades planen och saken blev klar: Elysée skulle bli Malmös första och bästa fonduerestaurang. Tanken med vår restaurang var att man inte bara skulle komma till oss för att äta en bit mat utan även kunna njuta och socialisera.

Till detta har vi även under åren arbetat hårt för att bygga upp en atmosfär där du som gäst ska kunna koppla av i och njuta till fullo.

Idag

Även om grundkonceptet med Elysée har bestått med sin fondue och miljö har vi hela tiden varit lyhörda för vad våra gäster tycker och tänker. Vi vill idag, som då, fortfarande se om oss som den familjerestaurang som tanken från början var.

Vi vill än idag vara det självklara valet för er som gäster oavsett om det gäller företagsfest eller andra privata tillställningar som bröllop, födelsedag, student, möhippa, svensksexa etc.
Vi har givetvis under de över 40 år som vi varit verksamma förbättrat saker och ting över tid. Lokaler och matsedel har till en viss del moderniserats alltid med dig som gäst i fokus för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. Idag är Elysée en del av Malmborgen som består av två av våra andra restauranger; Gränden och S:t Markus Vinkällare och våra Nattklubbar; Swing Inn och Club Privé samt vår Engelska pub Pickwick och sist men inte minst Orvars Korvar. Vi vill att du som gäst inte ska se oss som enbart en restaurang utan ett Nöjeskvarter där du kan tillgodose alla dina nöjesbehov. Gå gärna in på Malmborgen och se om det finns något annat som kan förgylla er kväll såsom Karaoke på Swing Inn eller varför inte en känsla av England på vår Brittiska pub Pickwick innan ert besök.

Nyhetsbrev

För spännande tips och unika erbjudande; skriv upp dig för vårt nyhetsbrev som skickas ut löpande. Fyll gärna i datum på er födelsedag så kan ni ta del av fina erbjudande i samband med att ni fyller år.

* indicates required
För att vara medlem hos oss krävs att vi får skicka e-post med information till dig.
Vi är måna om att den information du lämnat till oss stannar hos oss & självklart kan du när du vill stoppa utskicken (då stoppas även ditt medlemskap).
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Öppettider 

Mån-tors: 17-23
Fredag: 17-23.30 
Lördag: 16-23.30 
Söndag: 15-22.30 

Hitta hit

Malmborgsgatan 7
211 38 Malmö

 

Kontakt

Ring oss: 040 - 12 91 20
E-post:
elysee@malmborgen.nu

Elysée är en del av Nöjeskvarteret Malmborgen, en nöjeskoncern som etablerades 1968. Besök gärna våra andra fantastiska enheter.
St Markus VinkällarePickwickGrändenClub PrivéSwing Inn NightclubOrvars korvar.